viernes, 27 de mayo de 2011

Spesielle chat programmer: Skype

Skype-for-android-1.jpg

Vi kunne ikke glipp av noen av de måtene denne spesielle chatte-programmer, Skype, noe som som en kommunikasjonsplattform skrivebordet har gravd ut en nisje uimotsagt. Mange vil tenke at dette programmet vil miste alle nåde etter at den ble kjøpt av Microsoft , men jeg tror det vil være ganske imot, forbedre og mye mer vil bli gitt ut mye dyrere enn den har i dag.

For alle som ikke vet, er Skype et program for å ringe over Internett, både i form av chat, tale-eller videoanrop, sistnevnte er ikke tilgjengelig på mobilen versjon. Sin PC-versjonen fungerer skandale, og Android versjonen er ikke langt bak, med tre stjerner og en halv i Android Market, som reflekterer den misnøyen av noen brukere av sin langsomhet mens du bruker 3G eller en linje feil som oppstår i mobile allerede utdatert.

Registrering og pålogging, sikker som alltid

Som alle program av denne typen som prisen, datatilgang vil våre være det samme som desktop versjonen, ingen flere kontoer for forskjellige enheter. Hvis du har en eksisterende konto, vil du ha hatt problemer med å finne et brukernavn som er gratis, som et passord som oppfyller sikkerhetsstandarder, at denne detaljen Skype ta det veldig alvorlig.

Skype-for-android-2.jpg

Vi anbefaler deg å ikke være en erstatning tjeneste for tradisjonell telefoni, samtaler kan nødssituasjon ikke gjøres fra programmet, et juridisk problem som du må godta før du går inn. Som om det var et sosialt nettverk, gjør at Skype oss å finne våre venner, en egenskap som er oss på turen til start, så de er mer tapt du er enda enklere.

Grensesnittet, dramatisk, enkle og effektive

Skype-for-android-3.jpg

Så, hvis vi allerede venner lagt, vil vi fører dem opp i kontaktene kategorien med tre andre som er, til å ringe, hvor vi ser et virtuelt tastatur som vi kan ringe overalt i verden, forutsatt når vi plasserer godt hvis prefiks. Profilen kategorien hvor du sette et bilde av oss og gi oss informasjon om kontoen, som staten at vi har akkurateller kreditter som forblir i kontoen.

I den siste kategorien vil du se en slags kalender å organisere litt bedre, det også minner oss om vår Skype kreditt og godkjenningsforespørsler.

Omfattende kontroll kontakter

Skype-for-android-4.jpg

Hvis du åpner kontaktlisten en av dem vil dukke opp i fem ulike seksjoner, muligheter vi har til å administrere eller samhandle med det. I den første delen ser vi hva som ville være din profil, ditt bilde, status og annen informasjon av interesse. I det følgende ser vi kaller loggen at vi hadde med brukeren og følgende utvidet litt informasjon gitt til oss i profilen. I den neste kategorien har vi chatte logging, og den endelige brukeren kan legge den som favoritt.

Seeing antall seksjoner som vi har innenfor en bruker, jeg personlig tror det også, å kunne fjerne chat delen (som den store knappen nedenfor), forlater stjernens favoritt Gmail stil knappen. Også for å unngå å måtte mer enn én bruker, bli med i deler av profilen og opplysninger som skal tydelig komplementære.

Skype-for-android-5.jpg

Som vi har setti forrige bildene, gir Skype en virtuell bruker til å teste mikrofonen og høyttaleren på enheten for å sikre at det er greit fot. Mens vi ringer, kontroller kunne ikke være mer tydelig, aktivere høyttalerfunksjonen, avslutte samtalen, og aktivere eller deaktivere mikrofonen.

Praten delen minnet meg umåtelig WhatsApp ikke merke noe spesielt, og samtidig opprettholde et attraktivt og intuitivt visuelle. I kontaktlisten kan vise en meny med noen ekstra muligheter hvis vi holder nede en bestemt kontakt.

Konklusjoner

Skype er og vil være en benchmark i kommunikasjon via Internett, men Microsoft kjøpte den, men i dette programmet, den har fremdeles en del arbeid for å forbedre stabiliteten og kutter mens du bruker datanettverket vårt selskap. Noe går for det er integrasjon med våre egne kontakter, forlater oss til å velge om vi ønsker å kalle det kontakt via Skype eller vanligvis også omfatte Skype-brukere som også er vår liste over kontakter.

Definitivt verdt å prøve og gjøre den uvanlige samtalen fra tid til annen, og selv om du er av dem som betaler for disse tjenestene, sier er avgiftene utrolig lave og konkurransedyktige.

Skype Skype versjon 1.0.0.983 Skype QR-kode
  • Android Version: fra 2,1
  • Utvikler: Skype
  • Få det på: Android Market
  • Pris: Gratis
  • Kategori: Kommunikasjon

Hvis du er ute, ringer folk på Skype gratis telefon og våre priser. * Gratis samtaler mellom brukerne av Skype over 3G eller WiFi, samtaler til fasttelefoner og mobiler til gode priser, øyeblikkelige meldinger til en eller flere venner ...

Jeg liker For å stemme logg inn eller registrer deg her . Kategorier: Kommunikasjon og meldinger , Applications Android Tags: videosamtaler , chat programmer

No hay comentarios:

Publicar un comentario