viernes, 20 de mayo de 2011

SonyEricsson Xperia Arc: Review etter 2 ukers bruk (III)

et par dager siden i Engadget android startet gjennomgangen av SonyEricsson Xperia buen. i den første delen fokuserer vi på utsiden, mens den andre delen vi analysere nærmere programvaren, kamera, etc..

i denne tredje delen vil vi la noen konklusjoner som en oppsummering av hva vi tenker på terminalen. også gjøre en slags balanse mellom fordeler og ulemper, og ende opp med en liste over spesifikasjoner og fotogalleri. uten videre, inviterer vi våre konklusjoner på Xperia buen.

generelle konklusjoner

SonyEricsson Xperia buen er en god telefon, og kunne forlate analysen her fordi disse ordene kunne oppsummere alt som er sant av terminalen, ennå mer pekeren fra SonyEricsson. Likevel vil vi forsøke å oppsummere analysen av de best mulig måte konklusjoner.

Xperia er en terminal bue større i størrelse, men veldig behagelig i hånden. den store 4,2-tommers skjerm terminal vokser til en betydelig størrelse, men utformingen gjør arch får en god følelse i hånden, siden det er en veldig veldig tynn i midten. designet er ganske enkelt fantastisk, kanskje den mest slående og vakre android som finnes akkurat nå i markedet.

skjermen er god, men ved hjelp av en teknologi litt verre enn de nye panelene superamoled pluss eller netthinnen display, gjør jobben sin perfekt, og har høy oppløsning, noe som hjelper i teksten som vist. Mobile bravia motor notatet, og i stor grad forbedrer fargene til å vise video eller bilde, men ikke gjennom hele systemet fungerer.

maskinvaren er "siste år", i at det ikke er opp til den nye dual-core har begynt sin reise i år. Men, faller kort av nexus s maskinvare, og dette bør være nok til å flytte alle android versjoner av dette året, og er anbefalt spesifikasjoner google merkevare med sine online nexus.

denne maskinvaren plattformen vi snakker, en enkelt kjerne på 1 GHz, 512 MB ​​RAM og GPU adreno 205, flytte telefonens operativsystem til soliditet og lider ikke eller multitasking eller spill som asfalt 6, med vi kan si at det er helt solvent for denne telefonen. fortsatt kan ikke konkurrere med den nye high-end, og derfor ikke vet om i en nær fremtid maskinvaren vil bli foreldet.

i lagring, rollen faller helt korte, de er 512 MB ​​ROM, noe som gjør at brukeren har tilgjengelig kun rundt 300 mb til å installere programmer. Dette kan synes lite, men faktisk i praksis er bare å ha en haug med programmer og spill, men trenger å flytte tunge programmer til SD-kortet ikke er å fylle lagring. Minnet kan utvides via microSD-kort, og terminalen har en av 8 gb.

Telefonen programvare er tilpasset pepperkaker Android 2.3 sonyericsson, men tilpassing virker mer estetisk enn funksjonelle, inkluderer det gjør noen forbedringer på operativsystemet. hva vi liker, er at SonyEricsson har ikke rørt altfor google operativsystem, og har gjort en tilpasning for påtrengende, som ikke trenger en fortrolighet med et nytt grensesnitt, men vi kan identifisere alle systemets funksjoner android med en ny estetikk.

terminal kammer er veldig bra, kanskje den beste noen gang er samlet på en mobiltelefon, og dette hjelper baklyssensor signert av Sony, den 8-megapiksel Exmor r. terminalen, derimot, inneholder ingen foran kamera, er ute i dette aspektet med hensyn til konkurranse.

terminal gps fungerer godt, ta SA Telita raskt, og hjulpet av tringulación av mobilnett, plassert i en relativt kort tid. Likeledes, terminal sensorer fungerer godt, både som regulerer lysstyrken og nærhet, verken underlagt belysning endringer, og akselerometer og gyroskop fungerer perfekt.

med hensyn til dens grunnleggende funksjon som en telefon Xperia bue er rett og slett fantastisk, veldig god i både lydkvalitet og lite støy på samtaler. og merkelig nok, er dette et område på noen forsømmelse på deres Mobilprodusenter, så vi liker å legge vekt på å få sonyericsson, fremfor alt, en god telefon.

Kort sagt, terminal til behage de fleste brukere å nyte. terminal er ikke en peker, og de ​​savner visse ting, som foran kameraet, mer internt minne og mer RAM. Likevel er det fortsatt i seg selv en high-end terminal.

beste og verste

terminal spesifikasjoner
  • 4,2''skjerm baklys-lcd-oppløsning (480 × 854 piksler). bravia mobil grafikk prosessor motoren.
  • 2.3 android pepperkaker med tilpasninger
  • msm8255 Qualcomm prosessor på 1 GHz med 205 adreno GPU
  • 512 MB ​​RAM. 512 MB ROM
  • minneutvidelse kortet microSD
  • Tilkobling: HSPA +, Bluetooth 2.1 + EDR, WiFi b / g / n, GPS + AGPS
  • FM-radio med RDS
  • 8 mp kamera med Exmor sensor r bakgrunnsbelyst mobil. LED-blits. autofokus. smilegjenkjenning og scene. 720p @ 30fps video
  • sensorer: lys, nærhet, gyroskop og akselerometer
  • Batteri: 1500 mAh Li-po
  • Porter: HDMI, microUSB, 3,5 mm audio jack
  • Størrelse: 63 × 125 × 8,7 mm
  • Vekt: 117 gram (med batteri)
Foto Gallery (klikk på et bilde for å forstørre)

Xataka android | sonyericsson Xperia bue: gjennomgang etter to ukers bruk (ii)
Xataka android | sonyericsson Xperia bue: gjennomgang etter to ukers bruk (i)

Jeg liker til stemme logge inn eller registrer deg her .akandroid.com/p/77804 "data, tekst =" sonyericsson Xperia bue: gjennomgang etter to ukers bruk (iii) "data-counturl =" http://www.xatakandroid.com/moviles-android/sonyericsson-xperia- bue-gjennomgang-etter-2-uker-av-bruk-iii "data-via =" xatakandroid "data-count =" horisontal "> tweet Tags: SonyEricsson , analyse , vurdering

No hay comentarios:

Publicar un comentario