viernes, 20 de mayo de 2011

Over 36 millioner telefoner solgt Android så langt i år

at antallet smarttelefoner er økende i år som skummet er ikke en overraskelse. Dette spektakulære vekst er nyter sterkt til Android, eller i det minste det er det framgår av siste markedet undersøkelse fra Gartner.

henhold til konsulent i første kvartal i år har blitt solgt verden over over 100 millioner smarttelefoner er mest nytte android med en andel på over 36%, dvs mer enn 36 millioner smarttelefoner, er det ingenting.

Symbian android etterlot seg mer enn 27 millioner smarttelefoner solgt ios bak med 16.800.000, rim med 13 millioner og deretter windows mobile med mer enn 3,5 millioner. å være rettferdig, må vi erkjenne fortjeneste av eple for å holde det gebyr med så få terminaler.

hvis vi ser tilbake og sammenligne disse tallene med resultatene av første kvartal 2010 ser vi at veksten er spektakulær. Android har gått i et år til å selge fem millioner smarttelefoner i verden på 36 millioner, og Symbian har solgt flere terminaler (fra 24 millioner til 27), men mistet nesten halvparten av markedsandelen.

som vi så i forrige måned i en studie publisert av Nielsen at android allerede hadde nådd en markedsandel på 37% i USA. Gartner nye data bare bekrefte at Android vokser og har god helse, i hvert fall i forhold til salg av smartphones.

via | Gartner .

Jeg liker å stemme logge inn eller registrer deg her . tags: markedsandel , Gartner

No hay comentarios:

Publicar un comentario