viernes, 20 de mayo de 2011

Sharp Aquos 007SH Telefon, android vanntett skall

med fremveksten og popularisering av mobile touch skjermen litt etter litt som den mobile formater til konkylie var taper terreng, men ikke i alle land. for eksempel i Japan dette formatet har fortsatt trekke og fremtid.

Sharp Japan har annonsert lanseringen Android smarttelefonen, den aquos skarpe 007sh telefonen. en unik terminal kombinerer en sammenleggbar tastatur med en 3,4 tommers touch-skjermen kan også slå for å bruke telefonen som et skall, eller ved bare å bruke touch-skjermen.

hans navn er ikke trivielt og aquos 007sh telefonen har en vanntett sak til en meter dyp. ikke mye, men vi kan komme ut av problemer på mer enn én anledning.

pluss 3,4-tommers skjerm med en oppløsning på 854 × 480 terminalen har en sekundær skjerm på 0,7 tommer OLED-teknologi. er foreløpig ukjent hva prosessoren bærer. så langt vi vet som inkluderer et 16-megapiksel kamera med full HD 1080p-opptak.

i form av tilkoblingsmuligheter høydepunkter sin allsidighet. nemlig n wifi, bluetooth 3.0, RFID betalingssystem basert på FeliCa standard, DVB-T tuner, microhdmi og direkte avspilling av Blu-ray hvis du kobler til en kompatibel opptaker. system versjon 2.3 vil android pepperkaker.

i forhold til dette er en terminal størrelse på 113 × 51,8 × 19,3 mm og 140 gram. en rimelig størrelse og vekt når du vurderer flere alternativer og funksjoner som tilbys av denne mobiltelefonen. aquos skarpe 007sh telefonen kommer i salg i juni i Japan med den lokale transportøren Softbank.

via | MobileCrunch
mer | Softbank
i Engadget Mobile | aquos skarpe 007sh telefonen, en android skall vannlevende

Jeg liker til stemme logge inn eller registrer deg her . tags: skarp , japan , shell

No hay comentarios:

Publicar un comentario