viernes, 20 de mayo de 2011

Bildet av uken: Nexus S 4G og katter

i desember 2010 fram sin tredje mobile google offisielle, bindeleddet s, denne gang fra hånden til samsung. husk at første var G1 og deretter nexus en, begge med htc. denne terminalen for mange har kommet sent til Spania, i tillegg til å presentere den med en overdreven prisveksten med operatører (Vodafone).

Senere, fordi kort etter presentere andre produsenter begynte å annonsere sine nye telefoner med dual-core, og bindeleddet s bare vært en kjerne til dette uten dyder av nye grafikkakseleratorer. Så hvis en av de få android med NFC-brikken og er darling of the android oppdateringene.

Amerikanske telekom-markedet er annerledes, siden de har to mobile nett: CDMA og GSM (som i Europa). hver har sine særegenheter og operasjoner, spesielt Sprint og Verizon i CDMA-nettverket, mens på GSM AT & T kunne påkalle / t-mobile.

sprint, for å fremme som begynner å bruke 4G-nettverk, med betydelig forbedring i trafikken speed data (internett) har besluttet å markedsføre nexus s google 4G versjon. en si at internett er fullt av kattunger, og de tror er den beste metaforen for å nå hele verden. med følgende kommersielle annonsen morsomt vis oss.

Xataka android | Bilde av uken: google i / o feiing

Jeg liker å stemme logge inn eller registrer deg her . tags: CDMA , 4G , bildet av den uken , sprint

No hay comentarios:

Publicar un comentario