viernes, 20 de mayo de 2011

De beste spillene til å hoppe inn Android

et nytt fenomen brakte akselerometer-spill er spill for hopping. Disse spillene er basert på en karakter som har å jobbe opp til base hopping rundt på skjermen (uendelig), og å ikke å hoppe fra plattform til plattform. når tegnet faller på en plattform hopp, og vippe telefonen kan du nå neste plattform. Hvis tegnet faller ut plattformen, dør.

mekanikk er veldig enkelt, og som nesten alltid skjer med enkle spill, blir de veldig vanedannende. i dette innlegget vil vi skissere tre alternativer for spill android jump: doodle hopp, den opprinnelige ekstreme hopp droiden, en kopi ganske nysgjerrig, og til slutt hoppe! gratis (navn i markedet, men når du installerer android hoppe kaller seg), et spill for enkel for min smak.

doodle hoppe, den opprinnelige

doodle hopp er skaperen av sjangeren. har en meget forseggjort grafikk, som å tegne på papir, og også sympatisk karakter å hoppe fra plattform til plattform kan skyte fiender å ta en puls på skjermen.

hvor bra det originale spillet er ikke bare at den opprinnelige ideen, men er veldig godt utviklet. plattformer er normale, bryte plattformer, bevegelige plattformer, plattformer med en begrenset levetid ... alt for å legge utfordringer. Det er også feil å skyte på, raketter å laste opp et stort antall meter, og dermed ta bedre score, kaier eller brygger plattformer som festes til føttene og siste for en tid.

som jeg doodle hopp er ikke bare en god idé for et spill, men også har en plettfri gjennomføring og dette har vært vellykket. "Den eneste ulempen? ingen gratis versjon. men vurderer at spillet koster bare € 0,70, mindre enn en kaffe på kongressen av varamedlemmer, er sannheten verdt timer med moro det gir.

droiden ekstreme hopp, det beste kopien (noe nerdete)

doodle hopp kom etter kopier overalt og ekstreme hopp droiden virker for meg bedre. hopping er en androide, og spillingen er akkurat som doodle hoppe. ja, det er ingen fiender eller bestemte plattformer, er de alle fast, og ikke bryte.

nyheten er at det er mange elementer, og de ​​er alle relatert til informatikk. hvis vi tar mindre vi dump microsoft symbol (tyngdekraften øker). apple hvis vi tar til høyre og venstre utveksles (og spillet blir for vanskelig). Kopier av verden også android, som en is, en Frøy, et pepperkakehus som gir oss ekstra poeng. noen som honeycomb oss til å kaste mer.

Hva er problemet med denne kopien? bortsett fra at grafikken er ikke så kult, blir det repetitive. fravær av mobile plattformer og fiender, det kommer et øyeblikk at alt er veldig likt. Jeg tror de bør forbedre i den forbindelse, men fraværet av gratis eller prøveversjon av Doodle Jump er en god søknad til å teste spill mekanikere.

hoppe! free, en annen kopi

i Android Market Doodle det er mange nok kopier av hoppet, og de ​​fleste har ganske lave toner. hoppe! free er et unntak så jeg bestemte meg for å prøve det. men jeg var veldig skuffet. hopping, som i ekstreme droiden hoppe, er dukken android, men mangler match elementer for å nå sistnevnte. og blir som doodle hoppe mangler fienden, selv om det ikke har mobile plattformer, og at sist gang.

Jeg synes ærlig talt en ganske svak versjon. selv om det virker noe mer originalt droiden ekstreme hoppe, tror jeg ikke det vil overvinne. ja, i hvert fall det er gratis.

konklusjon

fordelene det har, og hvor billig det er, hvis vi ønsker å spille spill som android ideell kjøpe doodle hoppe. Ja, hvis vi ikke liker å kjøpe uten å prøve mekanikerne skal gi en sjanse til å hoppe ekstreme droiden, som også gir noen morsomme og temaet er kult datamaskinen. men som ingen hoppe doodle.

jump doodle versjon 1.6.6
  • Android versjon: fra 1,5
  • Utvikler:
  • laste det ned på: Android Market
  • Pris: EUR 0,70
  • Kategori: Spill

hoppe, hoppe, hoppe til toppen!

droiden jump ekstrem versjon 1.5.1

hjelper våre android å klatre til topps og fangst bonuser!

hoppe! versjon 1.0 gratis
  • Android versjon: fra 1,6
  • Utvikler: freeapk
  • laste det ned på: Android Market
  • Pris: Gratis
  • Kategori: Spill

hoppe, hoppe, hoppe android!

Jeg liker å stemme logge inn eller registrer deg her . kategorier: spill Android , Android-programmer tags: arkade , hopp doodle

No hay comentarios:

Publicar un comentario