sábado, 7 de mayo de 2011

Şapte calculatoare într-o singură pentru casa ta digitală

Dacă un drept cunoscut acum cer o recomandare pentru un computer desktop, am clar all-in-one. Depinde de profilul de ceea ce sunteţi dispus să cheltuiţi, dar este un utilizator tradiţional şi pot permite un plus, ghidul meu ar merge în acest tip de computer, unde totul este în ecran.

Ca avantaje de computere într-o poate alege mai multe: mai puţin spaţiu, sunt mai uşor de transport, a genera mai puţin respinse de tocilari putin si sunt mult mai atrăgător. Neajunsuri sunt opţiunile diferite pentru extinderea un desktop tradiţional şi componenta de componenta, pe desktop poate fi mai scump decat rivalii sai "turn de tip."

Dacă v-am convins, aici va las cu şapte modele de calculator în toate gata pentru a merge în casa ta unul digital.

iMac, "frumoasa" total fiara

Actualizat recent şi considerate regii de calculatoare într-o singură, în primul rând candidatul nostru pentru casa ta este Apple iMac. Calitatea ecranului cu panou IPS, un design bun şi combinaţia hardware-software sunt punctele sale forte.

În schimbul intervalului pe care îl dor posibilitatea de a alege un ecran de 23-24 inch, o dimensiune foarte atractiv. În plus, extensiile de casă sunt foarte scumpe.

HP TouchSmart, tată "gata" pentru toate într-o singură atingere

Nu există încă un drum relativ lung de a lucra cu toate într-o jumătate de touch screen sale este comun. Dacă cineva vrea sa experimenteze cât mai strâns posibil, modul în care această experienţă, fără îndoială, va trebui să dovedească faptul că HP face personalizarea Windows în modelele lor TouchSmart.

Practic, tot ceea ce va dori să faci pe un desktop de acest tip este gestionat de un strat de top care mare de lucrări cu degetele. HP TouchSmart 310 este un model cu ecran de 20-inch (un pic mai mici), dar foarte bine pregătit: AMD Athlon II X3 415e Triple-Core, 4 GB de RAM, un hard disk TB şi ATI Radeon HD 5450 ( 512 MB), cu tuner TV si telecomanda. Preţul este doar de peste 1.000 de euro.

Medion Akoya X9613, toate într-o mai multimedia

Dacă doriţi un toate într-unul cu o dimensiune aproape de ecran perfect (24 inci), Medion Akoya X9613 poate arata grozav in lounge-ul nostru. Pentru putere va avea nici o problemă, deoarece incorporeaza cele mai recente Intel Quad Core cu 4 GB RAM, Nvidia GeForce GT 240 hard disk şi până la 1 TB.

Aspiraţiile de aceasta sunt în mod clar toate într-o singură multimedia. Ecranul său multi-touch cu rezoluţie 1080p este foarte luminos, vine cu integrate Blu-Ray şi spectacol de sunet a avut cea mai mare grijă, cu două boxe şi un subwoofer. Nici nu au nevoie de DTT integrat. Preţul său este de 1.800 de euro.

Lenovo IdeaCentre B320, calculatorului sau a televizorului, alegeţi

Ca unul dintre motivele pentru care un utilizator poate fi interesat într-un calculator toate într-un singur este capabil să-l utilizaţi ca un TV. Printre cele mai accesibile modele cu funcţionalitate pe care le gasim Lenovo IdeaCentre B320, un model cu ecran de 21.5-inch este touch-tip.

Acest computer este configurat într-un singur standard cu Intel Core i5, dar cel mai bine este ca putem folosi funcţia TV fără a întoarce pe modul de computer, şi chiar parts ecran folosind sistemul de PiP. Preţul de pornire este foarte interesant: 700 de euro.

EeeTop PC-ul Asus, ideal pentru a transporta peste tot

Aproape ca un ecran portabil de 20 de inch. Deci, vom descrie modelul de bază Asus, asa ne place, care este bine şi posibilitatea de a efectua-l din loc în loc, fără complicaţii, greutatea acestora este mai mică de 5.5 kg.

Că ecranul EeeTop PC-ul Asus este, de asemenea atingere şi este o opţiune la preţuri accesibile (750 de euro), dar ştim că în acest model sunt procesoare utilizate şi aspecte grafice de echipamente de low-cost. Astfel, procesorul Atom şi un sistem grafic este bazat pe Nvidia Ion.

Sony L Series, până când cadrul este touchscreen

Sony actualizat câteva săptămâni în urmă gama sa de computere într-o singură, seria L Am fost foarte reţinut în proiectarea, aducându-le mai aproape de aspectul de un singur monitor, dar atinge cu touch-te pe Facebook cadru.

Noul Sony Vaio L, care a testat acum câteva zile , are un ecran cu LED-uri cu diagonala de 24 inch si rezolutie 1920 x 1080 la 16:9. Ecranul este un display Vaio Plus şi pentru a găsi cele mai recente în interiorul Intel Core. Sunet, 3D şi S-Force audio chip DSP este unul dintre punctele de nota.

Modelul de top, cu Core i7 şi Blu-Ray este de gând să 1.800 de euro.

Acer Z5763 toate într-un 3D plus

Dacă vom termina treaba, atunci când cumpără un calculator într-o singură, Z5763 Acer reuneşte multe elemente de peste 1.200 de euro. LED ecran de 23-inch model este compatibil cu datorită semnalului 3D la NVIDIA 3D Vision ambalaj.

Ne place design, calitatea sunetului este datorită integrat 5 boxe W, şi configuraţii punct pot alege până la cipuri Intel Core i7 şi player Blu-Ray.

Îmi place 7 Pentru a vota în jurnalul sau inregistrare aici .

No hay comentarios:

Publicar un comentario