sábado, 7 de mayo de 2011

Samsung insufla 4G este tot ecran şi subţire

Conectivitate mobila 4G va începe să crească în curând. Doar azi ne-am dezvoltat în întregime reţelele şi o pereche de terminale. Dar noi trebuie să înceapă să aibă grijă, deoarece acestea încep să "vândă" telefon 4G, când de fapt ei nu sunt. Unul va fi de acum pe 4G Samsung perfuza operator AT & T în Statele Unite după întâlnire pentru prima data la CES 2011 şi poartă numele de familie, în ciuda 4G, LTE nu este un terminal, ci o HSPA.

Infuza 4G Samsung vine în vârstă de conectivitate lor, dar şi în alte aspecte, cum ar fi ecranul. 4.5-inch, tehnologie AMOLED pur Super Plus nu va trece neobservat. Pentru a compensa această prejudecată atât de brutal, Samsung a pus cuţitul industriale şi grosimea de 8,9 mm la stânga, la cel mai subtire sale.

Procesorul acestui 4G perfuza este un dual core. In acest moment proprietarii lor au să se mulţumească cu doar un 1.2 Ghz, cu memoria principala bazate pe carduri de memorie microSD.

Ca sisteme de operare de 4G Samsung perfuza noi Android 2.2, şi în secţiunea multimedia se comporta foarte bine cu camera de 8 megapixeli cu inregistrare video la 720p. Partea frontală este o camera de 1.3 megapixeli.

Mai multe informaţii | Samsung .

Îmi place 3 Pentru a vota în jurnalul sau inregistrare aici .

No hay comentarios:

Publicar un comentario